Posted in Golf og reiser

Australia

Australia Posted on 28th oktober 2018

Australia er et vakkert land. Landet kan by på det meste som du måtte ønske. Det hjelper ikke om du er kravstor eller trenger noe helt spesielt. Australia kan dette dette på den måten som du ønsker at det skal dekkes. Landet er vakkert ved at det er lite stress, og på den måten kan du slappe av uten at du trenger å bekymre deg for hva du skal gjøre og hva du ikke kan gjøre.

Ser du på listen over de beste golfbanene i verden vil du fort se at det vil være baner fra Australia høyt oppe denne listen. Av alle golfbaner på top ti er det uten tvil

USA som har flest golfbaner i verden. Det vil si at USA er et veldig bra golfland. Når det er sagt er Australia et av de landene som har golfbaner på topp ti-listen. Skal du spille golf når du er på tur i Australia kan det være greit å ta turen innom Melbourne. Royal Melbourne Golf Club West er ranket som nummer seks i verden og derfor et helt fenomenalt sted å reise til for å spille den sporten du liker så godt.

Folk i Australia liker generelt sett sport. Det er derfor viktig at du passe på å nyte sport når du er der. De fleste universiteter tilrettelegger for at folk skulle kunne spille golf mens de går på universitet samtidig som de kan spille andre sporter også. I Australia e sporter som fotball og australsk fotball veldig populært. Når du spiller en sport kan det derfor være greit å holde seg oppdatert om alle de andre sportene som du finner i Australia. Det beste med Australia er også at det er hav de fleste steder hvor folk bor. På denne måten kan du fint også benytte deg av havet etter at du har spilt noen runder golf. Surfing er ganske populært og på den måten kan du være med på det som er ganske gøy, som er å surfe, slappe av, ta deg noen runder golf og på andre måter nye det som trengs når du selv trenger det. Om det skulle være noe som er vanskelig eller på andre måter ikke så lett kan det være greit å bruke folk man kjenner.

magnetism