Posted in Golf og reiser

Norge

Norge Posted on 27th mai 2018

Det bor ca. fem millioner mennesker i Norge. Mange tror at det ikke bor så mange folk i Norge. Av disse spiller ganske mange golf på et eller annet nivå. Det kan nok sikkert være at mange ikke sier at de spiller golf, men samtidig så har de spilt golf eller så kan de spille golf. Det er akkurat dette som er så fint med golf. Alle kan spille golf om de har lyst. Det er ikke viljen som er problemet med å bli god i golf, men heller tid og tålmodighet. Når du spiller golf kan det være greit å tenke over nettopp dette.

Liker du å spille golf kan det være greit å melde seg inn i

Norges Golfforbund fordi disse hjelper deg med alle de spørsmålene du måtte ha, samt at de er flinke til komme i kontakt med andre som liker å spille gold. Når du spiller golf i Norge kan det være spennende å spille golf i konkurranser, og du kan derfor sjekke dette med forbundet. Om du er en flink spiller og har lyst til å oppleve dette konkurranselivet er det bare å kjøre på. Det finnes mye annet man ikke vil gjøre også, så da er det viktig at man ikke gjør mer enn det man må.

Er du en som liker å reise og nye omgivelsene når du spiller golf, kan du spille på små baner som i Moss eller andre steder, eller så kan du også spille på små baner med midnattsol som man kan i Tromsø om sommeren. Det finnes golfbaner over hele Norge, selv om kanskje ikke Norge er det beste klimaet for å spille.

magnetism