Posted in Golf og utstyr

Perfeksjonere golfslagene

Perfeksjonere golfslagene Posted on 27th august 2021

Finn deg en driving range og slå slag på slag. Perfeksjoner og endre små knepp på hånd-føring på kølla. Ha fokus på holdningen og rett ut ryggen slik at armene får en naturlig sving. Det er mye som skal klaffe for å få til alle slagene. Det er heller ingen selvfølge å kunne spille golf på profesjonelt nivå. Selv om man får trent 10.000 timer med golf før man er 18, så er det kun noen få som kommer gjennom nåløyet.

Hør på musikk for å bedre slagene

Musikk har en utrolig effekt på oss. Vi klarer å slappe av bedre og vi får restituert. Musikken danser rundt i hodene på oss og gir oss gode følelser. Det kan være avgjørende i en runde med golf der alt handler om å putte på bane 18.

Ha utstyret i orden

Med utstyr og mobiltilbehør fra Samsung eller andre merker blir golf-timen mye bedre. Du finner fram ørepluggene, kobler deg på via mobilen og finner fram til den tøffeste musikken akkurat nå. Den som får deg i sonen. Den som gir deg gåsehud. Musikken som gjør deg klar for alle utfordringer.

Bruk inn-ut-teknikken

Inn-ut teknikken handler om å fokusere på pustingen. Dette er noe man ofte gjør med musikk på øret. Det kan være en låt med god rytme eller en monoton linje i et vers. Det blir som et mantra, hvor man nå puster helt inn og får med magen. Når man puster ut skal man prøve å tømme lungene i en jevn strøm av energi. Dette vil gjøre deg mer fokusert rett og slett.

Golf handler om konsentrasjon når man skal slå den lille ballen med et svingslag med full kraft. Det skal ikke mye til før den havner i ruffen. Spillere som Debeauchamps og Ventura har trent iherdig i store deler av barne -og ungdomsårene for å bli så gode som de er i dag.

magnetism