Posted in Golf og reiser

Reis på en golfferie

Reis på en golfferie Posted on 11th desember 2018

Golf er en av verdens mest tradisjonelle idretter. Denne sporten stammer fra Skottland og har siden sin opprinnelse vært reservert for overklassen. Dette har derimot endret seg noe over årene, og flere og flere av oss dødelig har tatt opp sporten. Da enten gjennom å bare klubbe ballene langt på driving rangen, eller gjennom minigolfen. Det er liten tvil om at denne idretten er utrolig gøy. Dersom du er virkelig interessert, så kan det anbefales å ta seg en golfferie. Har du råd, så kan du reise til en rekke steder der golfen virkelig står høyt. Fra slettene i det klassiske Skottland til de varmeste strøkene i verden, så spilles golf verden og året rundt av mange forskjellige personer. Hvilken interessant reise ville det ikke vært å få sett alt dette på kloss hold?

Turen måtte nesten ha startet i Skottland, golfens hjemmebane. Her er idretten utbredt, men det begynner å bli en stund siden skottene virkelig hadde gode golfere. Det finnes derimot ganske så tydelig spor etter hvor stor denne idretten er, ettersom det finnes golfbaner nesten overalt. Anskaff deg et par sko fra ecco og sett i gang med jakten på en bane. Pass derimot på hvor du spiller, for før du vet ordet av det, så står du midt på greenen til Donald Trump! Og han er ikke nådig når det gjelder å vente på folk som står i veien for ham, spesielt når han spiller golf. Han eier forøvrig banen i Skottland som en del av en større eiendom, men det er uten tvil golfen han er mest interessert i.

Et annet land som ville vært naturlig å besøke er selvfølgelig USA, hjemlandet til ovennevnte Trump. Det er her de beste golferne i verden kommer fra. Navn som Tiger Woods og Phil Mickelson kommer herfra, og dagens store helt Jordan Spieth kommer også herfra. Bubba Watson er forøvrig også et navn som er verdt å nevne i dette selskapet. Et interessant skue i USA, blant deres mange vakre baner, er banen i Las Vegas. Midt i øde ørkenen ligger arenaen for det som var et tøft oppgjør mellom Woods og Mickelson bare for en kort stund tilbake. Den gang misset Woods horribelt på 18. hull og det måtte et 19. hull til for å avgjøre. Her tapte han og rev seg i det håret han hadde.

Du kan også velge å reise til land som India, Australia og kanskje et par destinasjoner innen Europa. Kombiner reisen din med land som du også ellers har lyst til å besøke. Du skal tross alt ikke golfe 24/7 selv om det kan virke fristende. Kanskje skal du reise til India for en litt annen kulinarisk opplevelse? Det er mange muligheter der ute, men en ting er sikkert, og det er at en golfferie er perfekt for deg som elsker golf!

magnetism