Posted in Golf og utstyr

Treningsprodukter

Treningsprodukter Posted on 1st juni 2019

Liker du golf vet du sikkert at det kryr av forskjellige

produkter som er laget spesielt for at de som liker golf kan bli litt bedre eller ha muligheten til å spille litt bedre. Noen mener også at med det rette utstyret så blir de litt bedre til å spille og at de kanskje også blir litt bedre når de ikke spiller. Vi tar derfor et dykk inn i den verden hvor det handler om utstyr og hvordan dette kan brukes på best mulig måte.

Når det er vinter i Norge er det dessverre snø på banene. Når det er snø på banene er det veldig vanskelig å spille golf på den måten som vi alle liker å spille golf. Vi liker jo alle baner som er fulle av grønt gress og som også gir oss en fin bris. Når det er snø på banene så må vi finne andre måter å spille golf på. En av de mest populære måtene å spille golf på er å gjøre dette inne. Det er spesielt oppstilling slik at man kan trene på svingen sin. Det gjøres ved at man står på oppstilling og slår ballen så langt man kan. Deretter prøver man å justere dette litt slik at man treffer et skilt eller andre ting ute på selve banen.

Liker du simulatorer finnes det nå også ganske avanserte dataspill som tillater deg å spille golf inne. Her spiller du golf ved å slå veldig hardt på en skjerm. Det som faktisk gjøres er at du står som en spiller og slår en ball med en kølle på en skjer. Skjermen registrer da hvordan du slår og hvor langt du slår. På denne måten spiller du ved å slå på den skjermen du spiller med. Dette kan hjelpe mange. Andre måter er å kjøpe små puttesett slik at man da spiller på små falter inne eller andre steder. Golf er en sport som krever at man er god til å slå langt og presist, samtidig som man kan slå kort og presist. Hva som er best og hva som er dårlig er vanskelig å si. Det beste er ofte det beste, men det blir fort litt rart og si. En golfspiller skal ta mange valg og har derfor en hjelper.

magnetism