Posted in Golf og utstyr

Golfinspirasjon i hjemmet

Golfinspirasjon i hjemmet Posted on 13th desember 2022

Hvis du elsker golf, savner du kanskje sporten de dagene du ikke har muligheten til å spille eller se på golf på TV. Heldigvis er det enklere å tilfredsstille golfbehovet nå, for du finner jo en mengde golfvideoer på nettet. Kanskje du kan bruke videoene som inspirasjon for å bli en bedre spiller selv, eller kanskje du bare vil se heltene dine imponere igjen og igjen.

Golftema i hjemmet

En skikkelig golfentusiast vil kanskje også ha golfdetaljer i interiøret. Høres det umulig ut? Hva med å dekorere en hel vegg med golftapet? For det er fullt mulig med tapet fra Familietapeter.no. Tradisjonelle tapeter har nok ikke så mange golfmotiver, men dersom du velger fototapet, kan du dekorere en vegg med favorittmotivet ditt. Velg mellom klassiske motiv, bilder av golfballer, golfkøller, spillere eller golfbaner. Med fototapet fra Familietapeter.no kan du virkelig bringe golfsporten inn i stua eller soverommet.

Andre måter å bringe golf inn

Golf kan bringes inn i hjemmet på mange måter. Du kan selvsagt spille golfspill, kjøpe en golfsimulator, eller bygge en minigolfbane inne. Har du et rom i kjelleren, kan du fint lage golfstemning der, og bruke vinteren til å trene på slagene dine. Har du golfutstyr som du skal bytte ut, kan du også bruke det gamle utstyret som dekorasjon, enten i entreen eller som veggpynt. Gamle golfballer kan også samles i glass eller gjennomsiktige vaser, som dekormaterialer.

Vinteren er forberedelsestid

Når du ikke kan spille, kan du alltid forberede deg og forbedre deg til neste sesong. Noen velger også å reise på golfferie til utlandet. Skal du sette opp golftapet eller fototapet fra Familietapeter.no, er det også perfekt å gjøre dette om vinteren, når du lengter ut på golfbanen. For fototapet vil virkelig gi deg følelsen av å være på banen. Bildene er av beste kvalitet, og dersom du ikke finner det perfekte motivet, kan du også bestille fototapet med eget bilde. Da kan du velge et bilde av favorittbanen din, slik at du alltid kan se utover banen, selv når du er hjemme.

Sett opp tapet selv

Både vanlig tapet og fototapet kan settes opp selv. Du finner tips og råd på nettsiden til familietapeter.no, men det er også mange andre nettsider som kan gi deg de gode tipsene du trenger for å lykkes. Det er egentlig ikke vanskelig å sette opp tapet, men det kan være lurt å være to personer om arbeidet. Når man jobber to sammen, er det som regel også hyggeligere. Har du mange hjelpere, går det selvsagt enda raskere. Fototapet er en kjempegod ide når du vil ha en vegg som virkelig skiller seg ut. Noen vil gjerne ha malte eller ensfargede vegger i resten av rommet, for å framheve veggen med fototapet. Men det er ingenting i veien for å ha fototapet på alle vegger, og eventuelt kombinere ulike tapetmønstre og motiver i ett og samme rom.

Golf og utstyr

magnetism