Posted in Spillet golf

Hva er golf?

Hva er golf? Posted on 22nd juli 2019

Golf er et spill. Når du spiller golf vil du fort forstå at golf krever mye av deg som person. Spillet golf er et presisjonsspill som krever at du som spiller klarer å få til ting som er vanskelig. Hele poenget med golf er å slå en ball med en kølle fra et sted på en bane ned i et lite hull som er litt større enn selve banen. Det vil si at det krever ganske mye fra han som spiller når han skal sende en ball ned i et lite hull.

Når du spiller golf er det viktig at du tenker igjennom hva du skal gjøre, hvordan du skal gjøre det og når du skal gjøre det. Golf er ikke en lett sport så det er viktig å ta sin tid slik at du kan planlegge slaget ditt. Sånn sett er golf nesten som sjakk hvor du tar et trekk om gangen og du venter lenge før du tar ditt neste trekk. Hvem som er best til å forbedrede seg er den som vinner.

I golf er det slik at den som bruker minst mulig slag på å sende ballen ned i hvert hull vinner. På de fleste golfkoknurranser så spiller man 18 hull. Det vil si at det er en bane med 18 hull og 18 startposisjonen. Alle får lov til å prøve seg på det samme og de spiller da om å bli aller best og aller minst tid eller minst trekk på å slå ned ballen sin. Det finnes mye uttrykk i golf som ikke er så viktig. Det som er aller viktigst er at du som spiller klarer å sende ballen ned i hullet. Golf er også et spill som har en positiv virkning på helsen. Den gjør at du må bevege deg litt.

magnetism