Posted in Golf og utstyr

Hvordan komme i gang med golf

Hvordan komme i gang med golf Posted on 7th juni 2022

Har du lenge hatt en drøm om å begynne å spille golf? Hvorfor bare la det være en drøm? Her vil vi fortelle deg om hva som kreves for å komme i gang med denne sunne aktiviteten.

Golf er en fin aktivitet for folk i alle aldre. Det er spesielt fint for eldre, som på den måten kommer seg ut og får beveget seg. Både kropp og sinn vil ha godt av en runde på golfbanen. Og går du på https://heisenior.no/, kan det hende du finner rabatt på akkurat de golfklærne du ønsker deg. https://heisenior.no/ er en nettside der du som er over 55 år, kan finne gode tilbud og rabatter på alt fra reiser og aktiviteter til klær, underholdning og trening.

Obligatorisk kurs

For å spille golf i Norge må man først og fremst ha fullført nybegynnerkurset Veien til golf. Her vil du lære de mest grunnleggende tingene du trenger å vite om golf. Du lærer basisteknikker i tillegg til de grunnleggende reglene du må kunne før du gir deg i vei på golfbanen.

Du blir kanskje stresset når du hører ordet kurs, men slapp helt av. Du skal ikke opp til noen eksamen. Det er kun ment som en givende instruksjon til golfspilling. Kurset foregår på nett, i tillegg til seks timer med praktisk instruksjon på golfbanens treningsområde.

Etter kurset finnes det mange flere kurs du kan ta, om du ønsker det. Det er også mulig å trene på treningsområdet til golfklubbene, både før du har tatt Veien til golf-kurset og før du eventuelt melder deg inn i en golfklubb.

Obligatorisk medlemskap i golfklubb

Når du har tatt VTG-kurset og funnet ut at golf er noe for deg og noe du ønsker å spille, må du melde deg inn i en golfklubb. Dette har med sikkerhet og forsikringer å gjøre.

En ypperlig mulighet til å se verden¨

Når du først er bitt av basillen, kan det hende du ønsker å prøve ut forskjellige golfbaner, både i inn- og utland. Er du over 55 år kan du sjekke https://heisenior.no/ og se etter tilbud på reiser. Kanskje du finner en reise som inkluderer en golfbane i pakken.

Golf er sporten for alle

Det høres kanskje skummelt ut å gå i gang med golf. Du vet kanskje bare at det innebærer bruk av kølle og ball og at ballen skal i et hull. Du kan imidlertid slappe helt av. Alle har vært nybegynner en gang. Det er i tillegg en ypperlig mulighet til å skape nye vennskap. Vennskap du kan oppleve mye glede med. Kanskje finner dere også andre ting dere kan gjøre sammen med en rabattkode fra https://heisenior.no/.

Vi er helt sikre på at du ikke vil angre på å teste ut golf.

magnetism