Posted in Golf og utstyr

Hvordan lage en flerbruks bilinnredning

Hvordan lage en flerbruks bilinnredning Posted on 29th september 2021

Både sport og bil er Golf, enten man liker å slå med kølle eller kjøre en driftsikker bil fra Volkswagen. Kanskje har man både bilen og sporten som hobby også. Uansett bil man kjører så kan man få fine runder i parken om man spiller golf. Poenget er at bilen ikke bare skal brukes til å transportere golfkøller, bagger, sko, klær også videre. Hvordan kan man lage en flerbruks bilinnredning som passer for mange formål?

En spesialbygd innredning

En bil har mange bruksområder, men mange bruker dem i arbeid. Da må de skaffe seg en kassebil med fleksibel bilinnredning som passer flere oppgaver. Hvorfor er det viktig å få en ekspert til å bygge innredningen? Jo, det er det flere grunner til:

  • Man får en tilpasset bil
  • Ledende aktør med høye krav
  • Høy kvalitet i materiale og arbeid
  • Stort sortiment av innredninger
  • Stort utvalg skuffer og sleder

Hvordan bygge innredning for en golfer

Det er ingen grenser for hva de bilsakkyndige får til med innredningen. Det er ikke hver dag spørsmålet om ny innredning kommer fra en golfer. Det er likevel ingen begrensning for dem. Det er noen aspekter som de gjerne vil dele med oss.

Rampe

Har man en rullestolbruker i familien, så er det godt å komme seg ut i fri natur. Men det er ikke sikkert bilen har montert rampe. Da vil ekspertene ha en plan. Finn ut bredde på døra, og hvilken vinkel man ønsker seg. Deretter må man bolte rampa fast på sleder slik at den kan dras ut ved bruk.

Hyllesystem

I et hyllesystem i bilen kan man lagre en haug med ting. Det kan være golfballer, pegs, lasermåler, lengdemåler også videre. Men også golfkøller, bagger, sko, pigger og masse mer. Hyllesystemet kan monteres på en side, eller begge sidene av bilen.

Hvorfor er det viktig å ha golfutstyret systematisert

Det er ikke bare for å holde bilen ryddig og ren mens man kjører. Det er også en trafikksikkerhet. Det er ikke uten grunn det er påkrevd at vi har på oss setebelte og at vi ikke må ha løse ting i bilen. Under en kollisjon i 80km/t vil en brusflaske få en potensiell kraft tilsvarende flere tusen Watt. Altså ting som ligger å slenger i bilen kan forårsake stor skade. Hyllesystemet forhindrer dette. Dessuten kan dere kjøre sammen når bilen er ryddig.

Golf i bil, finn en ny bilinnredning

Golf har blitt enda mer populært i Norge de siste åra. Tutta, Hovland og Reiten har alle hatt en påvirkning på dette. Dessuten er klimaet bedre for golf enn før, så sesongene varer lenger. Det er godt å ha en el-bil å kjøre til og fra, gjør det sikkert og trygt for deg selv og medtrafikantene.

magnetism