Posted in Golf og utstyr

Klær

Klær Posted on 25th januar 2019

Golf er en sport for folk som liker å være ute. Du må nesten være ute for å spille golf. Det stemmer at det finnes forskjellige måter å spille golf på inne, men dette er ikke helt optimalt. Golf er en sport hvor du skal kjenne på været og du skal spille med været. Du må vise at du kan takle været på en slik måte at du kan spille selv om været enten er bra eller dårlig. Dette er din kamp mot banen og mot elementene.

Det som er så spesielt med golf er at det finnes klær som folk bruker når de spiller golf. Dette i seg selv er litt morsomt, men det kan være at folk ser litt vel strøkne ut når de er på banen. Når du er interessert i golf vil du også være interessert i klær som spillerne bruker. Det finnes også egne

nettbutikker som lager og selger klær kun for folk som spiller golf. Hva slags klær er det nå folk har og bruker når de spiller golf? De beste klærne er vanskelig å si da det finnes mye rart som folk liker.

Når det kommer til typiske klær så snakker vi om sko. Det finnes egne sko for golf. Golfsko har pigger under seg slik at skoen ikke sklir når man svinger kølla. Når du roterer kroppen vil også bena snu seg. Har du pigger vil du ikke gli når dette skjer. En annen ting som er viktig med sko er at de behandler gresset pent. Gresset skal nemlig ikke slites ut eller på andre måter være et gress som ikke tåler å bli spilt på. Sko er også viktig om det skulle begynne å regne eller på andre måten endre måten været behandler deg på.

Bukser er noe som også er viktig når man spiller golf. Ser du på folk som spiller golf vil du se at de spiller med en bukse som ser ut som dressbukse. Dette er for å holde en viss standard på stilen. De har også egne t-skjorter som de liker å spille med. Ser du på golfere vil du også se at de bruker en type hatt eller caps som man vanligvis ikke ser på andre enn de som spiller golf.

Er det litt dårlig vær vil mange bruke jakker som bryter vinden. Slike jakker er tynne og også lett å bære med seg. Når man driver med golf er det viktig at man har garderoben i orden, derfor bringer mange med seg egne klær med seg på banen. Du kan også ta med deg håndkle slik at du kan tørke hendene dine om de skulle bli fuktige eller på andre måter litt våte eller møkkete.

magnetism