Posted in Golf og utstyr

Senior golf har tatt av

Senior golf har tatt av Posted on 20th mars 2021

Det er flere og flere som ønsker å ta del i et mer komfortabelt liv. Dette kan være å seile på deilige sommerdager eller gå rundt på en enorm gressplen som ekspertene kaller green. Golf er i vinden som aldri før, og det er ikke bare fordi vi i Norge nå er på verdenstoppen i denne sporten. Men det har selvfølgelig mye å si, fordi det gir oss tro på at nordmenn også er best når det gjelder golf.

En grønn eng, rennende vann, deilig sval vind fra havet. Litt luft i håret skader ingen, men er hårtap et tema, så kan nordichair.com hjelpe med det og mye mer.

For det er ikke hårmanken det kommer an på for å få den gode følelsen med golf. Spesielt en gruppe har vist seg å storme til golfbaner og parker rundt om i landet, og det er seniorene. Her skal vi se på hvorfor golf er utmerket for de eldre.

Fylle hverdagen

Det er mange eldre som sitter mye hjemme om dagene. Da er golf en fin sport å holde på med. Golf gir de eldre noe å bryne seg på, samtidig som de får rørt seg mer. Og da det er mye å lære om golf, kan seniorene fylle dagene med golf eller finne ut alt om idretten.

God mosjon

Det er ingen tvil om at eldre må bevege seg for å holde formen. Golf er ingen kondisjonsidrett, men gir den nødvendige treningen de trenger. Det er ikke uvanlig å komme opp i over 10 000 skritt per dag, og de kan man ta i akkurat det tempoet man liker best.

Rekreasjon

Å komme seg ut i naturen er viktig for kropp og sjel. Når man svinger kølla er man i ett med omgivelsene, og man kan fylle lungene med i frisk luft. Slike grønne lunger har faktisk vist seg å ha en positiv effekt på helsa. Dessuten er det en slags belønning for et langt arbeidsliv. Nyte dagene i flotte omgivelser.

Sosialt

Som vi nevnte innledningsvis er det mange eldre som sitter alene i huset sitt. Men med golf vil man alltid ha gode venner rundt seg. Og dessuten er det ikke noe vanskelig å holde avstanden som man er så opptatt av i dag. Man har store områder å tumle på, og samtidig kan man være sosial. Kanskje stifter man nye bekjentskap også?

magnetism