Posted in Golf og utstyr

Spill golf i Skottland!

Spill golf i Skottland! Posted on 30th august 2020

Visste du at ett av de aller beste stedene i verden å spille golf er i Skottland? Vi anbefaler deg absolutt å ta turen, og i denne artikkelen skal vi gå nærmere inn på golfturer til Skottland!

Når er golfsesongen i Skottland?

Det er ganske populært å spille golf i høysesongen, altså i mai og juni, juli. Det er da det er best vær og det er da flest tar seg turen. Dette fører jo også selvsagt til at prisene er ekstra høye da. Hvis du har lyst til å prøve ut hvordan det er å spille i Skottland anbefaler vi deg å dra i april, ettersom det da er mye billigere enn i høysesongen.

Golfreise verden rundt

Skottland kan være et av stoppene du tar på golfreisen din. Det er mange som har tatt opp forbrukslån via https://www.nettavisen.no/forbrukslån/ slik at de kan leve ut sine golfdrømmer. Kanskje dette er noe for deg?

Hvor i Skottland bør jeg dra?

Det finnes golfbaner nesten rundt hele Skottland, men hvis du har lyst til å dra til den som er aller mest berømt så anbefaler vi deg å ta turen til St. Andrews som ligger i Fife. Dette er en opplevelse du ikke kommer til å glemme med det første. Skottland er kjent for sine åpne fine golfbaner og den friske lukta av gress. Når du først begynner å spille der vil du ønske å komme tilbake hvert eneste år.

Du finner også noen av de vanskeligste golfbanene i verden i Skottland. Kanskje du skal prøve deg på Carnoustic Golf Links i Dundee? Dette er en bane som kan få en hver til å skjelve i buksene, den er rett og slett skikkelig intens!

Hvorfor bør du dra å spille golf i Skottland?

Du burde dra fordi du kommer til å få en helt annen respekt for spillet. Skotter ser på golf på en helt annen måte enn det nordmenn gjør. Hvis du drar til for eksempel North Berwick utenfor Edinburgh vil du se alle golfstjernenes boliger og se hvordan golf er en såpass stor del av hverdagen til de som lever og bor der. Det høres kanskje litt absurd ut, men det er faktisk sånn det er.

Det som også er bra er at Skottland ikke er så langt unna Norge, så å reise ditt er ganske enkelt!

magnetism