Posted in Golf og utstyr

Hvordan trene golf hjemme

Hvordan trene golf hjemme Posted on 29th august 2020

Det er flere ting du må være flink på hvis du har lyst til å være flink i golf, i denne artikkelen skal vi gå inn på flere ting du kan gjøre hjemme for å forbedre golfen din!

Grep

Noe av det viktigste når det kommer til å trene golf er at man har et ordentlig grep, rett og slett fordi man må ha en utrolig god og kontrollert kraft når man slår ballen. Vi vet jo alle at golf er en sport som passer for både liten og stor og det faktum at jo tidligere du begynner å spille golf, jo bedre blir du. Kanskje du kan få med deg ungene dine på å trene på golf?

Holdning

Noe som også er viktig når det kommer til golf, er en god holdning. Derfor kan det lønne seg å styrke kjerne-muskulaturen med regelmessig trening. Dette er godt for både din generelle helse og hvordan du kan gjøre det i sporten generelt!

Underlag

Noe som er viktig når du spiller golf er underlaget. Hvis du har et stort nok hus eller leilighet kan du jo få installert ulike typer gulv du kan øve deg litt mer på. Dette er det ikke nødvendigvis mange som gjør ennå, men kanskje du kan skape en trend?

Strategier

All treningen trenger ikke å være fysisk. Du trenger også mental trening for å være god i golf. Vi anbefaler deg at du trener på strategier. Kanskje du også skal finne en måte å roe nervene på? Mange som spiller golf øver faktisk på pusteteknikker.

Vi håper at du har funnet noen tips til hvordan du kan trene litt mer på golfteknikkene dine hjemme. Det er jo alltid viktig å være i form til å spille!

magnetism