Posted in Golf og reiser

Behagelig kledd som tilskuer

Behagelig kledd som tilskuer Posted on 13th januar 2023

Golf er både en sport for deg som liker å spille, og det er en tilskuersport. Stadig flere har oppdaget at det både er fint og spennende å være på golfbanen og se på når de beste spiller. Du kan få gode tips til eget spill, eller bare kose deg med god sport i frisk luft.

Gode sko

Når du skal se på sport, uansett hvilken sport det er, bør du ha på gode sko. Skal du ut på golfbanen, er sneakers til dame fra NA-KD et godt valg. Sneakers er både behagelige og fine, og passer like godt til skjørt som til bukser. Sjekk utvalget av behagelige sneakers til dame hos NA-KD og forbered deg til neste sesong som golftilskuer. Du trenger ikke nødvendigvis å dra langt for å se på golfturneringer. De arrangeres også her i Norge og i andre nordiske land. Du kan til og med oppleve verdensstjerner, for eksempel i Swedish Open eller Nordic Open.

Golf i ulike varianter

Sneakers til dame passer også fint dersom du vil prøve deg på frisbeegolf, som er en sport for hele familien. Her kan dere konkurrere selv, eller bare bli med og se på. Det arrangeres også turneringer i frisbeegolf, selv om denne sporten foreløpig ikke er like utbredt som tradisjonell golf.

Golf og reiser

magnetism